17952480_1273511636098088_6514820919526930165_n
Samen met Paul ter Schure van Flexbounce & Freshmix en Annemieke Schmitz van Sproutlife organiseer ik een workshop voor de Lyme patiënt.

Paul geeft workshops op maat op het gebied van vitaliteit. Hij geeft o.a. trampoline workouts en weet alles over gezond eten. Annemieke is een expert op het gebied van voeding en gezonde sproutjuices. Ik heb zelf Lyme gehad en na mijn herstel geef ik tips en adviezen en daarnaast ben ik gediplomeerd Adem Coach.

Activeren van het lymfestelsel

Bouncen is een goede manier van bewegen voor, de meeste mensen, met Lyme. Het activeert het lymfestelsel en met een geringe inspanning kan al een mooi resultaat worden gehaald. Met trampolinespringen, of eigenlijk rustig veren op een trampoline, kan je je hele lichaam trainen, terwijl er geen extra druk is op de spieren, gewrichten en pezen. De Flexbounce fitness trampolines onderscheiden zich van reguliere trampolines doordat ze individueel afgesteld zijn op gewicht en sprongkracht en beschikken over een spring-steun.
Tijdens het eerste gedeelte van de workshop maak je op een speelse en plezierige wijze kennis met bouncen. Uiteraard is het programma volledig aangepast op de Lyme patiënt en hier passen wij het tempo en de oefeningen dan ook op aan!
Tijdens de workshop wordt ook aandacht besteed aan de ademhaling. Een optimale ademhaling is immers essentieel!

Na de work-out krijg je heldere uitleg over welke voeding energiek en vitaal maakt. Daarna ga je de opgedane kennis gelijk in de praktijk brengen door zelf aan de slag te gaan! Met elkaar bereiden wij een heerlijke lunch, met o.a. vers gemaakte pesto, guacamole en humus.

Een workshop dus waar je ervaart wat jij aan kan qua bewegen, je ontdekt wat goede voeding voor je gezondheid betekent en dit alles in een tempo wat bij jou past. Je ontmoet gelijk gestemde, vindt (h)erkenning en gezelligheid!

Datum
zaterdag 20 mei 2017 van 11.00 uur tot 14.00 uur
(inloop vanaf 10.30uur)
 Locatie 
Fresh Health, Warmondstraat 200 AH, 1058 LC, Amsterdam
 Bijdrage 
60,- incl koffie/thee/water/lunch

 

Deel dit:
1 antwoord
  1. Sanne
    Sanne zegt:

    Lyme hebben en dan naar amsterdam kunnen komen , drukte van een groep en trampoline springen???? Weet je zeker dat je lyme hebt? Zoiets is voor mij al 7 jaren ondenkbaar, dat kan ik pas als ik weer redelijk gezond ben. Lijkt erop dat je level 1 tot 25000 kan hebben met lyme

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *