Reviews

In de loop van mijn behandeling tegen lyme kwam ik Tessa tegen, wat in eerste instantie erg gezellig was. Zij nam mij serieus, alsof ik de enige was die er op dat moment toe deed. Doordat zij zelf lyme heeft gehad hoef je haar niet uit te leggen wat begrippen als;- hopeloos, hulpeloos, moedeloos, geïsoleerd raken, afwijzende houding van artsen, onbegrip van de omgeving en uitzichtloosheid -, voor een pijn geven.

Haar begrip voor de situatie is van groot belang en haar heldere kijk op hoe je er op dat moment voor staat en op je toekomst die voor je mag liggen is zo bemoedigend. Zelfs nu ik even een behandelingstop heb, mailen we regelmatig en dat is erg waardevol. Tessa is een goed voorbeeld van/voor lyme patiënten die haar leven, haar carrière langzaam kapot zag gaan door lyme maar weer heeft weten op te bouwen, tenminste dat is ze voor mij!!!

Jolanda

In de rust die je uitstraalt neem je zooooveel mee. Daar ben ik zo blij mee. Xxx

Diana

Dag lyme coach, thx voor je luisterend oor de voorbije maanden en veel succes met de uitbouw van jullie Zelfhulpgroep.

Krist’l

Ik heb Tessa leren kennen als een gedreven vrouw. Nadat ze vanaf de grond, door de ziekte van Lyme destijds, haar leven weer opgebouwd heeft is ze nu hard bezig anderen te helpen. Dat doet ze nuchter en vol aandacht. Altijd klaar voor een goed woord voor wie dat nodig heeft. Tessa geeft goede tips en informatie. Ze staat altijd klaar als je vragen hebt.

Pluim Tessa!

Sasja

Puur, oprecht & liefdevol! X

Annelie

Lekker met beide benen op de grond en in rust aanwezig. Stille kracht!

Martina

Lieve Tessa, zo mooi om met jou te delen in groepsprocessen. Liefs

Sonja

Ik vond het gesprek met jou door de telefoon erg fijn! Het heeft me gerustgesteld en veel verhelderd. Geweldig!!! Dat je dit zo doet, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Nogmaals, heel erg bedankt!

Helma

Deel dit: